Editorial De Volkskrant 11-04-2020

COVER AANGEPAST _ BW11042020_ Tarief V4 _ (c) Marthe van de Grift
Thuiswetenschap 2_ BW11042020_ Tarief V4 _ (c) Marthe van de Grift

Campaign SS20 Maison Nissue

Portrait Nathalie Nissue of Maison Nissue

Editorial De Volkskrant 21-01-2020

Editorial De Volkskrant 28-09-2019

Editorial De Volkskrant 07-08-2019

Editorial De Volkskrant 08-06-2019

Poster Theater Gnaffel, juni 2019

BE THERE OR BE SQUARE - Theater Gnaffel

De voorstelling ‘Wees geen vierkant’ gaat over Amber en Sofia die zich voorbereiden op het feest van het jaar. Alles moet kloppen: de muziek, de snacks en natuurlijk Ambers outfit. Ze oefenen alvast alle mogelijke situaties, zodat Amber op het feest altijd weet wat ze moet zeggen of doen. Welke rol neem je aan op je eigen feest? Ben jij de gangmaker die altijd op tafel danst, of trek je je liever terug in keuken zoals Sofia elk jaar doet? Maar wat betekent het voor je vriendschap als je voelt dat je van rol wil veranderen?


Fotografie Marthe van de Grift, art direction Tjade Bouma, styling Marja Bennenbroek, MUH Salwa Kassi.

Editorial Het Parool 09-02-2019

Editorial PS Parool 05-01-2019

Poster Theatercollectief De Groep, december 2018


VOORBIJ MIJ (geïnspireerd op het boek: Het Monogame Drama van Simone van Saarloos)

Ze hebben alles wat ze wilden. Ze zijn intelligent, allebei muzikant in een symfonieorkest, hebben hun droomhuis aan zee en streven hun idealen achterna. Het bijzondere leven waar over ze altijd droomden leven ze nu. Er is alleen één probleem: ze weten van elkaar dat ze doodnormale mensen zijn. En dat is ondraaglijk. Een voorstelling over een stel in de dertig dat vastzit in hun relatie. Na 10 jaar samenzijn is de vraag: wat nu? Een voorstelling over liefde, vastgeroeste patronen en de wil om te verdwijnen. Het stel gaat niet fysiek vreemd maar flirt met het idee te ontstnappen aan de vastgestelde grenzen van hun eigen relatie.


Ontwerp boekomslag 'Is het kunst of mag het weg', in opdracht van Buitenkunst, 2018

IS HET KUNST OF MAG HET WEG?

Buitenkunst: "Wij bundelden 81 columns die in 2017 en 2018 online verschenen op onze website. Met columns van o.a.: Elfie Tromp, Tjitske Jansen, Rob de Graaf, Jibbe Willems, Karel Eykman, Enne Koens en vele anderen..

Te bestellen op onze website: http://buitenkunst.nl/Columns/IshetKunst.html"


Maand campagnebeeld 'It's all in the game' voor Grand Theatre Groningen, januari 2017

IT'S ALL IN THE GAME

Grand Theatre: "Onder het mom van goede voornemens starten we het jaar vaak met allerlei regels die we onszelf opleggen. Als je daar – net zoals wij – graag al meteen in januari een loopje mee wilt nemen, kom dan naar ons programma It’s All in the Game met drie voorstellingen die als inzet (spel)regels hebben.

In Victor of de kinderen aan de macht van Dood Paard besluit een jongen op z’n achtste verjaardag niet langer kind te zijn, maar zich te gedragen als een volwassene en zo bestaande regels te tarten. Met Emke Idema’s THIS CAN’T HAPPEN trekken we ons niets aan van normale obstakels en waarheden. En na het succesvolle Total Eclipse of the Heart is Kassys terug met Het Script. De regels van het script liggen vast, maar wat gebeurt er als je zes acteurs tegelijkertijd de hoofdrol geeft?

Dat is nog niet alles. In januari is ons Grand met veel plezier ook weer een speellocatie voor Eurosonic Noorderslag (ESNS). Choreograaf Giulio d’Anna is bij ons aan het werk met danspartners en geliefden voor het leven Kristin de Groot en Piet Rogie. Een tryout van zijn nieuwe voorstelling PANORAMA zie je op 27 januari. Richard Bolhuis’ werk in het Grand wordt steeds beter zichtbaar. De komende tijd focust hij zich op filmloops en soundscapes."


Maand campagnebeeld 'Typisch Nederlands' voor Grand Theatre Groningen, april 2017

TYPISCH NEDERLANDS

Grand Theatre: "De maand mei krijgt bij ons een vaderlands tintje tijdens Typisch Nederlands. Een clusterprogramma met werk van Helmert Woudenberg. BOG. en het Ragazze Quartet.

Alle voorstellingen die tijdens Typisch Nederlands te zien zijn laten op hun eigen manier iets (typisch?) Nederlands zien; van onze collectieve geschiedenis tot subjectieve ervaringen van allerlei Nederlanders. Op 4 mei speelt Helmert Woudenberg, in het kader van Theater na de Dam, zijn solovoorstelling Waterman. Woudenberg vertelt het aangrijpende en waargebeurde onderduikverhaal van de joodse Hatty Waterman. De BOG.WOG.050 is een week vol werk van het jonge theatercollectief BOG.. In deze week spelen zij bijna al hun voorstellingen (ONE., MEN., GOD. en BOG.) en nodigen ze muzikanten en sprekers uit voor een speciaal randprogramma. Typisch Nederlands wordt afgesloten met de try-out van Shorelines door het Ragazze Quartet, een beeldend concert over natuurlijke en menselijke rampen. De groep maakt de voorstelling in onze zaal af, waardoor je de kans krijgt hem te zien nog voor hij in première gaat tijdens de Operadagen in Rotterdam."

Kunst op Maat Provinciehuis Groningen 2015

Powered by SmugMug Owner Log In